Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Vanaf 1 januari zullen de tarieven voor gas en stroom flink verhoogd worden. Consumenten zijn nu terecht woedend op hun energieleverancier omdat zij niet op de hoogte zijn gebracht. Laat een gratis en vrijblijvend tariefcheck doen zodat u zeker weet dat u komende jaren niet te veel gaat betalen.

Als u nog géén actie heeft ondernomen, dan gaat u hoogstwaarschijnlijk te veel betalen voor uw energiekosten. De kans is dan groot dat u aan het eind van het jaar honderden euro’s gaat bij betalen met uw jaarafrekening. Wat veel consumenten niet weten is, dat in veel gemeenten tot 31 december een gratis tariefcheck mogelijk is door de Gemeentelijke Dienst Energiecalculatie (GDE) maak hier dan ook nu gebruik van!

Wat is het GDE?
Gemeentelijke Dienst Energiecalculatie, ofwel het GDE, is een landelijk onderzoeksinitiatief welke in samenwerking met Consument United per gemeente onderzoek doet naar de hoedanigheid van de stijgingen per huishouden en zodoende het mogelijk maakt voor de consument om gratis en vrijblijvend een hercalculatie te ontvangen van zowel de nieuwe tarieven als een passende voorschot hiervoor.
De onderzoekscampagne van het GDE loopt t/m 31 december, onderneem nu nog actie voordat op 1 januari de tarieven opnieuw zullen stijgen.

Kijk hier of uw gemeente ertussen staat

Het laten controleren van uw tarief duurt enkele minuten. Klik op uw gemeente waar uw woont en beantwoord een paar korte vragen. De Gemeentelijke Dienst Energiecalculatie zal dan binnen enkele minuten gratis berekenen hoeveel u per maand kan besparen. Gemeentelijke Dienst Energiecalculatie heeft er voor gezorgd dat veel consumenten tot wel gemiddeld 473 euro hebben bespaard. Dit initiatief word dan ook zeer gewaardeerd door de consumenten.

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

09 december 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue