Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Internationaal spreekster en bestseller auteur Maartje Blijleven sprak deze week tijdens een offline meeting van de Powerful Business Women’s Club, exclusief voor leden. De digital community expert sprak in Werkendam over ‘The wonderful world of communities’. Hierbij ging zij ook in discussie met de ambitieuze, vrouwelijke ondernemers.

De meeting vond plaats bij Bruud in Werkendam, één van de leden van de Power Business Womens’ Club. Het was de eerste meeting die weer volledig offline was, na eerdere hybride bijeenkomsten. Hierbij was een deel van de leden van de club aanwezig. Zij ontmoeten elkaar maandelijks voor onderwerpen die aansluiten op hun (internationale) business. Blijleven werd uitgenodigd als spreker op de meeting van juni, omdat digitaal netwerken een belangrijk onderdeel is van het huidige bedrijfsleven.

Digital community expert
Blijleven is keynote-spreker, bestseller auteur en heeft in de afgelopen twintig jaar haar sporen verdiend als digital community expert voor bedrijven als Endemol, KLM, Facebook en honderden andere ondernemers. Haar presentatie werd enthousiast ontvangen. Tineke Rensen, oprichtster van de Powerful Business Women’s Club dankte Blijleven namens alle onderneemsters voor haar komst.

Over Powerful Business Women’s Club
De Powerful Business Women’s Club is opgericht door Tineke Rensen op 7 maart 2018.
De onderneemster miste een kwalitatief goed netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Geen gewone ‘club’ maar een netwerk met ambitieuze onderneemsters met bedrijven verspreid over Nederland en internationaal opererend. “Ik zocht een netwerk voor gelijkgestemden”, vertelt Tineke. “Ik geef regelmatig lezingen op regionale netwerkbijeenkomsten en ontmoet veel vrouwelijke ZZP’ers. 80 procent heeft een omzet onder de 100.000 euro. Prima, maar voor mij best schokkend, omdat ik zelf hogere ambities heb en graag gelijkgestemden ontmoet. Met het delen van kennis en ervaring kunnen we elkaar versterken.” Daarom richtte Tineke zelf haar landelijke Women’s Club op met maandelijkse ontmoetingen met sprekers zoals Maartje Blijleven.

Meer info 
Powerful Business Women’s Club

Jennifer Delano

 

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

23 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue