Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid, windturbines, zonneparken – Wilt u nu al weten hoe uw omgeving er de komende jaren uit gaat zien met het al dan niet geplaatst hebben van windturbines en zonneparken? Dat kan! Resibeeld maakt afbeeldingen van de toekomst. De service wordt verleend aan overheden, bedrijven en aan anderen zoals inwoners. Voor inwoners hebben we een kosteloze optie.

Op de site www.resinbeeld.nlstaat per RES regio een link naar de RES-documenten. Daarin staan de locaties die de overheid bruikbaar acht voor zonneparken en windturbines.
Zoek uw woonplaats op die kaarten op. Staat er een ‘zoekgebied’ of ‘mogelijke locatie’ in de buurt? Maak dan vooral foto’s of video volgens deze instructie een stuur ze op. Resinbeeld stelt wel de voorwaarde dat zij de beelden en de bewerking mogen publiceren.

Buiten de RES om kunnen er ook plannen zijn. Let op de lokale media en de gemeentelijke aankondigingen. Ook van die plannen maakt de organisatie beeld. Hoge eisen en in opdracht voor uw bedrijf, provincie of gemeente? Neem dan contact op met www.resinbeeld.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue