Economie & Duurzaamheid
Typography

NL Magazine Business/Economie - Komende donderdag zou de feestelijke uitreiking plaatsvinden van de Dutch Marketing Awards, waaronder de bekendmaking van de Marketing Company of the Year en de Marketeer of the Year. Helaas kan deze bijeenkomst niet doorgaan, de redenen zijn bekend.

De organiserende partijen hebben de koppen bijeen gestoken om te bezien of er andere mogelijkheden kunnen zijn om dit evenement toch de optimale aandacht te geven die het verdient en waaraan onder andere alle NIMA Members – en ook overige belangstellenden - kunnen deelnemen.

Online talkshow
De winnaars van de Dutch Marketing Awards worden donderdag 26 maart om 16:30 uur aangekondigd in een live online talkshow. NIMA, PIM en Adformatie brengen vanuit Capital C een live programma met daarin de bekendmaking van de winnaars van de:
Marketing Company of the Year
Marketing Scale Up of the Year
Marketing Start Up of the Year
Internal Branding Company of the Year
Marketing Transformer of the Year
Marketing Talent of the Year
Marketeer of the Year

Tijdens de talkshow gaan host Aljan de Boer (bestuurslid PIM), Marc van Eck RM (voorzitter College NIMA Register Marketeers) en Susanne van Nierop (Hoofdredacteur Adformatie) in gesprek over de belangrijke ontwikkelingen binnen het marketingvak. Juryvoorzitters Van Eck en Van Nierop maken de winnaars bekend.

 

Stream evenement
Het is zeker interessant om collega’s, marketingbekenden, zakelijk partners en andere belangstellenden te wijzen op dit bijzondere initiatief. Genomineerden, juryleden, collega’s hebben alles uit de kast getrokken om deze dag extra glans te geven. De uitzending van de show staat gepland op donderdag 26 maart om 16.30 uur.

Meer weten?
Datum        Donderdag 26 maart om 16.30 uur
Deelname    Deelname aan de stream is gratis;
Vind je het prettig om voorafgaand aan de show een notificatie te ontvangen en/of wilt u meer weten en uw gegevens invullen voor deelname? Raadpleeg dan Check dan de site voor de stream, of vul je gegevens in voor een notificatie

Bron:
Kirsten Andres, Voorzitter en Directeur van NIMA

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

28 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue