Reizen & Vakanties
Typography

NL Magazine Reizen Vakanties - We zijn vooral aan huis gekluisterd en nadat je alle kinderboeken hebt (voor)gelezen, mens-erger-je-niet of koehandel tot in den treuren hebt gespeeld, weet jij het ook niet meer. Club Med weet het wel! 

Om de verveling tegen te gaan en nieuwe inspiratie voor spelletjes en andere activiteiten op te doen zou je even het platform Club Med moeten raadplegen. Hier vind je inspirerende activiteiten voor het hele gezin. En je kunt ze allemaal thuis doen. 

Leerzame topografische spelletjes

Van recepten tot boekjes maken, van lekkere muziek luisteren tot yoga-oefeningen. Die laatste zijn iedere vrijdag via de Instagram pagina van Club Med (@clubmed) live te volgen. Je hoeft er niet voor met een rugzak naar de yogazaal, je doet ze gewoon in je huiskamer, tuin of keuken. 

‘Club Med vanuit huis’ biedt ook topografische spelletjes zodat de kinderen (en jij) er bijvoorbeeld achter komen waar De Seychellen liggen. Leuk om te spelen en heel erg leerzaam. Als binnenkort de schooltas weer opgepakt wordt, zijn ze een stuk wijzer geworden en stelen de show in de aardrijkskundeles. 

En er is nog meer wat je samen kunt doen met de kinderen. Het spel Wie ben ik bijvoorbeeld. Mocht je nog wat papier hebben liggen, dan is het supergezellig om de origami tutorial te volgen. Ook goed voor het ruimtelijk inzicht. 

Bak een brioche en leer tegelijkertijd een woordje Frans

Het recept dat op het platform staat is onder andere die van het maken van een brioche. Klik door en je komt op Youtube terecht. Het filmpje is in het Frans. Is dat erg? Welnee, wordt direct je buitenlandse talenkennis weer eens uit het slop getrokken. Het recept wordt overigens via het platform in het Engels bijgesloten. Handig! 

De stretching moves ‘after a hard day of work’ worden eveneens via Youtube aangeboden,  in het Engels. Je hebt er alleen maar een kleedje of matje voor nodig en een stop een flesje water in je heuptasje als je de tuin in gaat om deze oefeningen te doen. De instructeur doet ze vanaf een heerlijke locatie op een terras in de zon, met besneeuwde bergen op de achtergrond. Het gaat om de spieren, maar het oog wil ook wat, nietwaar. 

Uiteraard tref je onderaan het platform reisbestemmingen naar landen waar Club Med zich bevindt. Wereldwijd. Dat is nu niet aan de orde, maar dromen mag. Denk: Mauritius of Bali. 

 

Vliegtickets

e-Matching