Reizen & Vakanties
Typography

NL Magazine Reizen - De grenzen gesloten. De grenzen gesloten betekent voor vele Nederlanders die op vakantie zijn gegaan, dat ze niet meer terug kunnen keren naar hun thuisfront. Pasen staat voor de deur. Pasen kunnen ze niet vieren met hun familieleden en vrienden, hun thuisfront.

De Nederlanders die geen keuze hebben om terug te keren en werkelijk overgelaten worden aan het lot, zoals ik ook. Ik ben 3 maart vertrokken naar Marokko en nu ben ik volledig overgeleverd aan de media, omdat ik kan niet naar huis en velen met mij kunnen niet naar huis.

Alles is in lockdown in Marokko. In gratie God heeft een hotel zich opengesteld voor mij en kan ik hier verblijven, maar de financiën lopen hoog op omdat er is geen financiële hulp en steun. Mijn vliegticket was geboekt voor 2 april terug naar Nederland en ook die is geannuleerd. De vraag is: hoelang duurt dit nog? Ik wil naar huis en met mij willen nog vele anderen naar huis.
Doe de deuren open en laat ons Nederlanders weer terugkomen naar huis! Omdat een lockdown betekent voor vele geen mogelijkheid om hier te kunnen zijn, omdat er is werkelijk volledige onmacht.

We voelen ons onmachtig in onze financiën, we voelen ons onmachtig in de regering, wat er besloten wordt, wanneer wij terug mogen vliegen of met de trein kunnen. Alle grenzen zijn gesloten, dus zelfs dat is onmogelijk om met de trein of het openbaar vervoer of zelfs met een auto ons op te laten halen. Doe de grenzen open en laat de Nederlanders weer terugkomen, we willen naar huis!

Tresi Barros

Vliegtickets

e-Matching