16
Wed, Oct

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Aeden en PIV bundelen krachten - NLMagazine/Amsterdam, Evenementen, festivals, Dance, Amsgterdam Dance - Het Nederlandse kledingmerk Aeden en het toonaangevende muziekcollectief PIV slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking tijdens het wereldberoemde Amsterdam Dance Event (ADE).

Speciaal voor deze gelegenheid lanceren de twee merken een exclusieve capsule collectie die de unieke energie van ADE en de creatieve kracht van beide merken perfect samenbrengt.

De capsule collectie, bestaande uit een T-shirt en een sweater (crewneck), vangt de dynamiek van elektronische muziek en het minimalistische design van Aeden. Beide items zijn ontworpen voor mensen die een statement willen maken en durven op te vallen tijdens het grootste elektronische muziekfestival ter wereld.

De collectie bestaat uit:

  • T-shirt: Een stijlvol en comfortabel ontwerp, geprijsd op €69,95.

  • Sweater (crewneck): Een premium, hoogwaardige trui die perfect is voor de koelere avonden tijdens het evenement, geprijsd op €99,95.

Aeden staat bekend om zijn strakke en tijdloze ontwerpen, waarbij comfort en kwaliteit voorop staan. In samenwerking met PIV, dat als toonaangevend collectief de underground elektronische muziek in Nederland vertegenwoordigt, hebben de merken een collectie gecreëerd die zowel mode- als muziekliefhebbers aanspreekt. Elk stuk uit de collectie straalt het minimalisme van Aeden uit, gecombineerd met de levendige esthetiek van de PIV-sound.

Pre-orders

De exclusieve items zijn vanaf nu al te pre-orderen via deze link en zullen tijdens ADE beschikbaar zijn via de webwinkel van Aeden en PIV en bij geselecteerde pop-up shops. Mis de kans niet om een stukje van deze limited edition collectie te bemachtigen en vier ADE in stijl!

“Met deze samenwerking brengen we mode en muziek samen op een manier die de kern van ADE raakt. Deze collectie is een eerbetoon aan het creatieve karakter van Amsterdam en de invloed die muziek heeft op zelfexpressie,” aldus de oprichter van Aeden.

Over Aeden

Het in 2020 opgerichte merk Aeden streeft ernaar een culturele beweging te inspireren rondom moeiteloze kleding en de rol ervan in de samenleving. Aeden combineert comfort, authenticiteit en eigentijdse vibes met exclusiviteit, waardoor het merk een levensstijl biedt die helpt om je eigen stukje paradijs te vinden en een andere gemoedstoestand te creëren.

Onder het motto Born on Fire – Found in Paradise staat Aeden voor onverschrokkenheid, kracht en zelfvertrouwen. Het merk onderscheidt zich door zijn scherpe, zelfverzekerde en gedurfde uitstraling, met een vleugje mysterie. Aeden introduceert tijdloze, verfijnde kledingstukken die de traditionele casual streetwear overstijgen.

Over PIV 

PIV, opgericht in 2015 door Prunk, begon als een revolutionaire beweging in housemuziek. Het label brengt een frisse draai aan de klassieke New York- en Chicago-house sound en heeft sindsdien internationaal succes geboekt met optredens op grote podia en festivals zoals Tomorrowland en Ibiza's topclubs. Met inclusiviteit, kwaliteit en vooruitstrevend denken als kernwaarden, streeft PIV ernaar een wereldwijde gemeenschap te creëren door middel van muziek, evenementen en mode, waarbij talent een podium krijgt om uit te blinken. PIV staat voor "People Invited", housemuziek voor iedereen.

Quote

Uitgaan nu.nl

16 oktober 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching