16
Wed, Oct

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Positief leven in een turbulente wereld - 023Magazine/Haarlem en verre omgeving, literatuur - ‘Kom maar op, positief leven in een turbulente wereld’ is Jelle Hermus’ antwoord op de onrust, angst en bezorgdheid die veel mensen voelen in deze tijden van turbulentie en snelle veranderingen.

Jelle brengt met zijn boek een krachtig en vooral haalbaar stappenplan waardoor je niet alleen beter kunt omgaan met alle uitdagingen van deze tijd, maar waarmee je ook een positieve bijdrage kunt leveren aan je (in)directe omgeving. Positiviteit verspreiden, dat is zijn doel

In een turbulente wereld die sneller verandert dan ooit tevoren, maken steeds meer mensen zich zorgen. Ze zijn ongerust, angstig of voelen zich overweldigd. Hoe ga je om met deze emoties?
Ernst-Jan Pfauth: ‘Jelle Hermus laat geweldig zien hoe je dat kunt doen’

Vijf jaar na zijn laatste boek presenteert bestsellerauteur Jelle Hermus een krachtige, positieve kijk op de uitdagingen van deze tijd. Hij combineert de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie met herkenbare anekdotes, grappige metaforen en praktische oefeningen.
‘Kom maar op’ is een effectief stappenplan waarmee je verrassend eenvoudig een positief leven opbouwt èn een positieve bijdrage kunt leveren aan je omgeving.

Jelle Hermus (1986) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken, waar hij jaarlijks honderdduizenden mensen helpt broeden op een leuker leven. Van zijn eerder verschenen boeken Steeds leuker en Leven met de wind mee werden meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Hermus woont met zijn man, zoon en dochter in Delft.

‘Kom maar op. Positief leven in een turbulente wereld’ verschijnt 11 oktober 2024
€ 23,- | paperback | 256 pag. | 14 x 21,5 cm | ISBN 978 90 834 38 504
Verkrijgbaar bij de betere boekhandel zoals De Vries Van Stockum in Haarlem

 

 

Quote

Uitgaan nu.nl

16 oktober 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching