25
Fri, Oct

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, Kunst & Cultuur, Muziek - BENDER speelt vrijdagavond 4 oktober in AMSTERDAM én op zaterdagavond 26 oktober in HAARLEM! Bestel NU je KAARTJE! 

Vrijdag 4 oktober - Theater Mascini, Zeedijk 24a in AMSTERDAM - klik HIER voor je ticket! 
Zaterdag 26 oktober - Theater de Liefde, Begijnhof 10 in Haarlem - klik HIER voor je ticket! 

Als je écht niet kan....moedig dan aub je vrienden, familie, buren, bakker, kennissen of desnoods je vijanden aan om erbij te zijn! 

Er komt een EP aan!

Afgelopen zomer hebben we een nieuwe EP opgenomen in Exalto Studio's. Het zijn zes songs die we live hebben ingespeeld, waaronder het nooit eerder uitgebrachte 'Dankbaar tevreden'. Wat je hoort zijn dus zes liedjes, zoals we deze nu LIVE spelen. Om die reden hebben we de EP de naam: "Bender live in de studio" gegeven. 

We hebben deze EP kunnen maken door financiele ondersteuning van het AMARTE FONDS. We zijn het AMARTE FONDS hiervoor zeer dankbaar. 

De EP zal worden gepresenteerd tijdens het optreden van Bender in Theater de Liefde in Haarlem op zaterdagavond 26 oktober 2024. 

EP op Vinyl? Laat het ons weten!

De EP is straks te beluisteren via spotify en andere muziekaanbieders. Maar veel muziekliefhebbers vinden het ook leuk om de EP op vinyl te hebben, dus als een ouderwetse plaat met groeven en een mooie hoes die je lekker kunt vasthouden. Daarom overwegen wij om de EP in een beperkte oplage óók op vinyl uit te brengen. 

Mocht je deze nieuwe BENDER EP inderdaad op VINYL willen, laat ons dan zsm weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De EP zal 15 euro kosten en de betaling is uiteraard pas bij ontvangst. De wachttijden om te persen zijn wel lang, dus we verwachten deze EP pas over een maand of drie.   

Quote

Uitgaan nu.nl

25 oktober 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching