25
Fri, Oct

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Een middag ‘Stembevrijding en HartZing’. - NLMagazine/Schipluiden - Deze middag staat jouw stem centraal. Aan het begin van de middag neemt ze je mee in de ervaring van stembevrijding. Hoe is het met jou en jouw expressie? Durf jij jezelf te laten horen? Wat kom je daarin tegen?

Anna nodigt je uit, op een speelse en verdiepende wijze, om je eigen ervaring ruimte te geven door te zingen. En nee, vrees niet, je hebt geen zangervaring of enig talent op dat vlak nodig. Het gaat vooral over hoe het voelt, in plaats van hoe het klinkt. Want zingen is echt voor iedereen. Door te zingen wat er in ons leeft laten we onze energie meer stromen. We komen dieper in contact met onze gevoeligheid en onze kracht. Daarbij vergroot dit proces de intimiteit met onze eigen ervaring en naast dat het verbindend werkt met onszelf, werkt het ook verbindend in het contact met elkaar.

In het tweede gedeelte van de middag maken we de overgang naar de zangcirkel. Anna geeft elke maand haar zangcirkel ‘HartZing’, samen met Isabel Watson (viool) en Terence Samson (percussie). Tijdens deze cirkel dompelen we ons onder in muziek en samen zingen. Tussen het zingen door zijn we stil. We zingen eigen  nummers van Anna, maar ook mantra’s en improviserend. Tussendoor spelen Anna en haar band soms haar Nederlandstalige liedjes, waarbij je alleen maar je hoeft over te geven om te luisteren, te vertragen en te ontspannen. Al met al zal deze middag een combinatie zijn van energie opwekken (door te zingen) en energie laten zakken in onszelf door meer te rusten en ontspannen. Kortom, een heerlijke zondagmiddag activiteit!

Datum: Zondag 6 oktober 2024. Tijd: 14.00 uur. Prijs: € 39,-. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

25 oktober 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching