14
Sat, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk, Kunst & Cultuur – De zomervakantie is al weer bijna voorbij, scholen gaan weer beginnen en dus trappen we op zaterdag 7 september het culturele seizoen af in het Evertshuis.

Het belooft een mooie mix van live optredens, cabaret, muziek, lokaal talent en voorproefjes uit het nieuwe seizoen te worden. De afterparty wordt verzorgd door de jazzformatie GreenGroove.

Op het programma staan o.a. dans van Studio Forza uit Bodegraven, muziek van Fauve en koor Fabulous! Jong talent Stan Griffioen uit Reeuwijk (deelnemer van het Open Podium 2024) verrast met zang en spoken word én er zijn cabaret optredens van Nathalie Baartman en Luuk Ransijn.

De Theaterkrant omschreef Nathalie Baartman als volgt: 'Haar Twentse roots, maar vooral haar blik op deze wereld zijn al die jaren haar ‘unique sellingpoints’ geweest, aangevuld met wonderschone liedjes.' Tijdens de Preview Avond speelt ze een stuk uit haar nieuwe cabaretprogramma ‘Deer’.

Luuk Ransijn won in 2023 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu gaat hij de theaters in met zijn debuutvoorstelling ‘Vacht!’, waarin hij vol goede moet en bewapend met scherpe grappen op zoek gaat naar veiligheid.

Na afloop is er een gezellige nazit in de foyer met de band GreenGroove. Onder het genot van een drankje kunt u bijpraten en alvast kaarten reserveren voor diverse mooie voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Het Grand Café en de theaterkassa zijn vanaf 19.00 uur geopend.

Kaarten kosten € 10,00 inclusief een drankje en zijn te reserveren via www.evertshuis.nl

Praktische informatie

Preview avond
Zaterdag 7 september 2024
Aanvang 20.00 uur
Entree 10,00 incl. drankje (gratis voor vrienden Evertshuis)

Over Evertshuis

Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

14 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching