19
Thu, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

De beste cursisten zullen regelmatig optreden met de Djembé Band Zamana. - Deze band is een multiculturele muziekgroep uit Alkmaar, Krommenie en Hoofddorp. - NLMagazine/Hoofddorp, Muziek, kunst, evenementen - Op zaterdag 14 september 2024 starten we weer met een serie West-Afrikaanse Djembé van 10 Djembé lessen in Hoofddorp “de Ark”, Muiderbos 36 in Hoofddorp.

Ben je ook gefascineerd door de opzwepende ritmes van West-Afrikaanse muziek? Wil je jezelf onderdompelen in de rijke cultuur en tradities van dit prachtige continent? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Maak kennis met de meesterdrummer Patrick Ngambi uit Kameroen, die vanaf zaterdag 14 september 2024 Djembélessen zal geven in Hoofddorp. Patrick Ngambi heeft jarenlange ervaring in
het lesgeven en is tevens de leider van de Djembé Band 'Zamana'.

Djembélessen zijn niet zomaar muzieklessen. Het is een ervaring die je meeneemt op een reis door de Afrikaanse ritmes en melodieën. Leer de magie van het Djembéspel, ontdek nieuwe vaardigheden en maak kennis met gelijkgestemde mensen die dezelfde passie delen.
Met onze lessen krijg je niet alleen de kans om een nieuwe vaardigheid te leren, maar ook om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Djembéspelen gaat namelijk verder dan alleen het bespelen van een trommel. Het gaat om verbinding maken met anderen, luisteren naar elkaar en samen mooie muziek maken.

Onze lessen worden gegeven door een ervaren en gepassioneerde docent die je zal begeleiden op je muzikale reis. Patrick Ngambi brengt zijn kennis en ervaring over op een inspirerende en uitdagende manier, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
Maak deel uit van onze Djembélessen en ontdek de kracht van muziek, cultuur en gemeenschap. Leer nieuwe vaardigheden, maak vrienden voor het leven en laat je inspireren door de ritmes van Afrika.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze Djembélessen. Neem de eerste stap naar een nieuwe en verrijkende ervaring die je leven zal veranderen. Samen gaan we op reis naar de betoverende wereld van West-Afrikaanse muziek.
Ben je klaar om de Djembé te laten spreken en je passie voor muziek tot leven te brengen? Schrijf je dan nu in voor onze lessen en ontdek de magie van het Djembéspel. Tot ziens bij onze Djembélessen!
Wil jij kennis maken met de djembé? Meld je dan nu aan voor de West-Afrikaanse Djembé lessen in Hoofddorp.

Sluit je dus aan bij iemand (je vrienden of een familielid) en krijg een eenmalige 50% korting om 100€ te betalen voor twee personen in plaats van 100€ per persoon.
De huur van een Djembé voor een periode van 10 weken is € 50,-
De Djembé die voor de periode van 10 weken wordt gehuurd, kan dan mee naar huis worden genomen.

Meer informatie

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u bellen met de Djembé Band Zamana
Telefoonnummer : 06-420 110 93 Of je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.zamana.nl
Locatie: De Ark, Adres: Muiderbos 36 te Hoofddorp
Lessen starten op zaterdagochtend 14 september 2024

Quote

Uitgaan nu.nl

19 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching