08
Sun, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Almere, Evenementen - ‘De Lelystadse Hippiemarkt is terug en die belooft grootser en gezelliger te worden dan ooit!’, aldus organisatoren Yvonne Winter en Masja Zeegers. Het evenement - met meer dan 100 stands - is van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus vlak naast de ingang van Batavia Stad - achter het grote grasveld van restaurant Next.

‘We zijn ontzettend blij en trots dat we in 2024 weer een Hippiemarkt kunnen organiseren. In 2019 was de vorige editie, vanwege de coronapandemie was het een aantal jaar niet mogelijk zo’n groot evenement te laten plaatsvinden. We zijn al maanden druk met de voorbereidingen’, aldus Winter en Zeegers.

Goed doel

De Lelystadse Hippiemarkt steunt altijd een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting voor het Kind. De standhouders geven allemaal prijzen weg voor het goede doel en op zaterdag kun je voor 25 euro ceremonieel trouwen in een romantische ceremonie voor het goede doel bij trouwbabs Sophia. Daarbij komt zangeres Des’ree (bekend van de wereldhits ‘Never Alone’, ‘Come take my Hand & Dreams’ van 2 Brothers on the 4th Floor haar boek signeren en misschien wel optreden.

Activiteiten voor alle leeftijden

Deze Hippiemarkt biedt een overvloed aan activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Zo kun je dansen op de opzwepende muziek van een geweldige muziekcaravan waar je zelf plaatjes aan kunt vragen. Er komt een echte hippieband optreden en er is een buikdans act.
Er zijn meer dan twintig foodtrucks en een gezellige loungebar waar je een drankje kunt halen. Kinderen kunnen zich laten schminken, een tattoo laten zetten en meedoen aan verschillende spellen.

Kraam of plek huren

Voor ondernemers is De Lelystadse Hippiemarkt een zeer interessant evenement om extra omzet en exposure te bewerkstelligen. Ook voor beginnende ondernemers is dit evenement een uitgelezen gelegenheid om een nieuw product of dienst te promoten. Heb je interesse om een kraam of plek te huren? Stuur dan een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring

‘De Lelystadse Hippiemarkt is gratis toegankelijk’, benadrukken de organisatoren. ‘Dat willen we het liefst zo houden. Dit wil alleen niet zeggen dat het ook een gratis evenement is. Het kost namelijk behoorlijk wat om het te organiseren. Wij zijn daarom op zoek naar sponsors die ons willen helpen’.

De Hippiemarkt is zeer ruim opgezet op maar liefst 25.000 meter (2,5 hectare) terrein, vlak naast de ingang van Batavia Stad - achter het grote grasveld van restaurant Next.
Parkeren kan op het terrein van de Hippiemarkt voor 3 euro per dag. Kom je liever niet met de auto? Vanaf Lelystad Centrum rijdt er iedere marktdag een heuse Hippiebus, - volledig in stijl - naar de Hippiemarkt en terug. Je kunt meerijden voor 5 euro per rit.

Het is raadzaam om cash geld mee te nemen. Niet alle standhouders hebben een pinapparaat. Pinnen kan eventueel in Batavia Stad, op 1 minuut lopen van het terrein.

www.delelystadsehippiemarkt.nl

Quote

Uitgaan nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching