08
Sun, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Zandvoort helemaal in Formule 1 sfeer tijdens het Zandvoortse Racefestival - NLMagazine/Zandvoort, Autosport, F1, uitgaan, pret maken, gezellige dagen, VIDEO - Tijdens de Heineken Formula 1 Dutch Grand Prix is Zandvoort volledig in racesferen.

Maar ook in de weken voorafgaand worden tal van activiteiten georganiseerd. Het Zandvoort Racefestival begint op 9 augustus en duurt tot aan de race op zondag 25 augustus. 

Uiteraard wordt heel Zandvoort, van het centrum tot in Zandvoort Noord, versierd met vlaggen en vaandels en er zijn verschillende selfiespots, mogelijk gemaakt door Zandvoort Marketing. Vanaf 27 juli is het hoogste reuzenrad van Nederland vier weken lang weer terug op de vertrouwde plek op het Badhuisplein.

Vanaf 2 augustus kunnen kinderen met een bingokaart in de hand iedere dag meedoen aan een Plastic Soup Walk in F1 stijl of tegen elkaar karten op het Burgemeester Van Fennemaplein.

Het hoofdprogramma van Zandvoort Racefestival gaat op 9 augustus van start. Op het Attractieplein Zandvoort (Badhuisplein) komen verschillende attracties voor jong en oud, zoals een familieachtbaan, spiegelhuis en schiettent.

Op Boulevard De Favauge wordt in samenwerking met PepSports een luchtkussen race georganiseerd. Er is een ‘Gaming Racesquare’ met racesimulatoren waar bezoekers kunnen ervaren hoe het is om als coureur over het circuit van Zandvoort te rijden.

In het raceweekend zelf wordt op de Boulevard Barnaart een Race Mobility Experience center ingericht waar bezoekers een remproef kunnen doen of in een kantelsimulator kunnen stappen. Tijdens het raceweekend wordt de bezoeker na afloop van de racedagen in het dorp getrakteerd op gezellige muziekpleinen met verschillende optredens.

Aftermovie 2023

Wilt u een mooie samenvatting zien? Ga dan naar de aftermovie van 2023:


Bron: Zandvoortse Courant

Quote

Uitgaan nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching