22
Mon, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Door Henny Reubsaet - NLMagazine/Amsterdam, Kamperen, buurtcampings, ontmoetingsplaatsen, vrije tijd - Menig vrijwilliger van de buurtcamping die aangefietst kwam op zaterdag 29 juni in het Oosterpark was verrast.

‘Wat doen die tenten en bankjes hier al allemaal. We gaan toch pas over drie weken de tenten opzetten, als de buurtcamping begint?’ Een enkeling dacht dat alles was blijven staan na het Roots Festival van een week eerder.

Bij aankomst van campingleider Claudia Kool werd de ware toedracht duidelijk. ‘Die tenten en banken zijn niet van ons, maar staan er al voor Keti Koti, op maandag 1 juli.’ Waarop productieleider Jeroen Kleuters lachend aanvulde: ‘Ja, jullie dachten zeker ha fijn, die klus is al geklaard, maar nee hoor, donderdag 18 juli moeten we toch aan de bak met de opbouw van de buurtcamping. Sjouwen, bouwen, steek je handen meteen maar omhoog, wie kan meewerken aan productie?’

Het doel van de vergadering van de vrijwilligers van de buurtcamping was meteen duidelijk: er moeten taken verdeeld worden, variërend van opbouw, activiteitenbegeleiding, catering, kampvuur, bingo, tot schoonmaakwerk en afbouw. Er komt heel wat bij kijken om de deelnemers aan de buurtcamping in het Oosterpark, van 19 tot en met 21 juli een fantastische tijd te bezorgen. Gezien de grote hoeveelheid vrijwilligers die zich voor de bijeenkomst had aangemeld, moet dat zeker gaan lukken.

Er is nog plek! Met een Stadspas krijg je korting en kinderen tot en met 12 jaar kamperen gratis.

Bron: Oostonline

Quote

Uitgaan nu.nl

22 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching