18
Fri, Oct

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Nijmegen, Muziek, Evenementen - Benny Sings, onder meer bekend van ‘Big Brown Eyes’, ‘Rolled Up’ met Mac DeMarco en ‘Lovin Is Easy’ met Rex Orange County, mag inmiddels artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson.

Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Afgelopen jaar kwam zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ uit, speelde hij een uitverkochte Europese clubtour en stond hij in Koninklijk Theater Carré.

'Dancing In The Dark', 'Born To Run', 'Hungry Heart' en 'Badlands'. Het is maar een kleine greep uit de enorme collectie hits van Bruce Springsteen en zijn legendarische The E-Street Band. Bruce Springsteen and The E Street Band brachten afgelopen zomer "de grootste show op aarde" (Billboard) naar Europa, en keren in 2024 terug naar Europa. In 2023 verkocht de Europese tournee van Springsteen and The E Street Band meer dan 1,6 miljoen tickets en werd geprezen als een van de beste shows in de carrière van de band. De Europese tournee 2023 ontving lovende kritieken van o.a. Billboard;  "De beste show op aarde" en van Daily Telegraph;  "Een van de beste shows ooit", evenals vijf-sterren recensies van The Times, The Independent, NME en vele anderen.

Benny Sings in het voorprogramma

Benny Sings, onder meer bekend van ‘Big Brown Eyes’, ‘Rolled Up’ met Mac DeMarco en ‘Lovin Is Easy’ met Rex Orange County, mag inmiddels artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Afgelopen jaar kwam zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ uit, speelde hij een uitverkochte Europese clubtour en stond hij in Koninklijk Theater Carré.

Voor beide shows van Bruce Springsteen & The E Street Band zijn extra kaarten vrijgekomen. Wees er snel bij!

Bruce Springsteen & The E Street Band | 27 & 29 juni 2024 in Goffertpark, Nijmegen
De kaartverkoop is gestart.

Quote

Uitgaan nu.nl

18 oktober 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching