Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Zaaloverzicht True Colors - AkzoNobel Art Foundation in Kunstmuseum Den Haag.Foto: Gerrit Schreurs - True Colors – AkzoNobel Art Foundation in Kunstmuseum Den Haag is geopend! Een kleurrijke en avontuurlijke tentoonstelling waarin een selectie uit de hedendaagse kunstverzameling van de AkzoNobel Art Foundation wordt gecombineerd met iconische kunstwerken uit de collectie van het Kunstmuseum.

De tentoonstelling gaat over kleur én kleur bekennen en is opgebouwd rond de thema’s kleur, ruimte, individu en maatschappij. Een uitzonderlijke mix van kunstenaars – 160 werken van 60 kunstenaars- brengt deze thema’s in de prachtige zalen van het Kunstmuseum tot leven.

Zaaloverzicht True Colors - AkzoNobel Art Foundation in Kunstmuseum Den Haag. Foto: Gerrit Schreurs

True Colors is een spannende mix van generaties en disciplines, internationaal jong talent gecombineerd met gerenommeerde kunstenaars, die elkaar aanvullen en een kleurrijk en krachtig verhaal vertellen, zowel letterlijk als overdrachtelijk, gestoeld op de kunstgeschiedenis en reflecterend op de hedendaagse maatschappij. De tentoonstelling verbindt werken, visies en ideeën door de tijd heen.

Zaaloverzicht True Colors - AkzoNobel Art Foundation in Kunstmuseum Den Haag. Foto: Richard Theemling

Kunstmuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag
www.kunstmuseum.nl/nl/pers/true-colors

Quote

Uitgaan nu.nl

20 juni 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching