08
Sun, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Door: Robert Hompe  - NLMagazine/Roermond, Muziek, theater - Theater De Oranjerie heeft na een succesvol concert op de Poppodium bühne van Classic Hits in Concert een tweede fantastische act gepland staan in de geheel vernieuwde theaterzaal.

Kom genieten op zaterdag 25 mei aanstaande van Dire Straits Experience met oorspronkelijk lid van de Dire Straits, Chris White!

Deze beroemde saxofonist werd wereldberoemd met Dire Straits, maar zijn beste optredens zijn met zijn succesvolle ‘Tribute Band’. Brothers in Arms, Sultans of Swing en Telegraph Road. Zomaar een paar van de grootste hits van Dire Straits. De band toert helaas dan wel niet meer, als saxofonist van de oorspronkelijke formatie houdt Chris White de muziek van de Britse rockband springlevend. Ze staan op de grootste wereldpodia, zoals in Antwerpen, Tours en Zurich, en ze zijn binnenkort dus te zien in Roermond.

Om het concert van Dire Straits Experience heen, verzorgen onze DJ’s Rard & Mark het muzikale voor- en na programma. Lekker genietend van een drankje in de sfeer komen of lekker nakletsen over het geweldige concert!

Koop snel een van de laatste tickets!

Datum :   25 mei 2024

Aanvang voorprogramma :   19:30 uur

Aanvang concert Dire Straits Experience :    20:30 uur

Aanvang na programma :    22:45 uur

Entree :    € 40,00 (incl. garderobe)

Voor meer informatie en het kopen van de laatste tickets kun je terecht op de website van het theater www.theaterroermond.nl

Bron: RoermondNieuws

Quote

Uitgaan nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching