Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk – Na jaren van afwezigheid is het Open Podium weer terug in het Evertshuis. Een mooi moment voor iedereen om te laten zien wat jouw talenten zijn, of je nu 6 of 66 bent. Laat jezelf zien aan anderen!

Het Evertshuis geeft iedereen de kans om een bijzonder talent te laten zien. Talent voor muziek maken, zingen, dansen, beatboxen, jongleren, acrobatiek of grappen vertellen. Alles is mogelijk! De opening van deze middag wordt verzorgd door onze Burgemeester Michiel Grauss (gitaar). Hij speelt samen met zijn vrouw Agnes (harp) en dochter Sophie (dwarsfluit).

Vind jij het leuk om op een podium te shinen: solo, als duo of met een groep? Wil je graag je talent laten zien? Geef je dan vóór 18 mei op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Open Podium 2024. Meedoen is gratis!

Praktische informatie

Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Zaterdag 1 juni 2024

Evenement

Open podium 2024

Aanvang 14.00 tot 17.00 uur

Entree gratis

Evertshuis, Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | tel. 0172-618484

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alice Bekkering, (marketing en jeugdprogrammering) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Cilla van der Wel (Junior marketing en communicatie), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per mail of bel ons tijdens kantooruren 0172 - 618 484.

Over Evertshuis

Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching