Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine, IT, Robotica, AI – Bent u benieuwd naar wat robots en cobots kunnen betekenen voor uw berdrijf c.q. het bedrijfsleven? Tijdens dit gratis toegankelijke Innovation Dinner op maandag 22 mei vertellen verschillende robotica-experts over hun best-practices.

Peter Paul de Bie, managing director bij ABI (specialist in aandrijftechniek, motion control en robotica) weet bijvoorbeeld hoe je met robots een flinke besparing van de footprint kunt realiseren op de fabrieksvloer.
Stijn van Krimpen, head of Business Development bij Monumental vertelt alles over de metselrobot en Levi Kieft, robotics engineer bij BouwLab R&Do legt uit wat de voordelen (en het gemak!) zijn van het gebruik van een cobot.
Natuurlijk ontvangt onze social robot alle gasten en schenkt onze co(ffee)bot de koffie en thee.

Robots & Cobots in actie

Om te zorgen dat iedereen de robots en cobots in actie kan zien, gaan de deuren extra vroeg open. Daarna zullen we in ongedwongen sfeer aan tafel verder praten, discussiëren, luisteren en genieten van ieders verhalen, ideeën en inzichten. Vergaap je aan de metselrobot van Monumental en bekijk de industriële robots en cobots bij BouwLab die voor verschillende doeleinden worden ingezet. 

Programma

15:00 – 18:00 | Live demonstraties robots + cobots van Monumental & BouwLab

17:30 – 18:00 | Inloop voor Innovation Dinner + borrel

18:00 – 20:00 | Innovation Dinner met presentaties

Demonstraties & presentaties door

Stijn van Krimpen – Head of business development bij Monumental. 

Monumental heeft recentelijk 25 miljoen dollar aan investeringen opgehaald om verder te werken aan de ontwikkeling van bouwrobots die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het opgehaalde kapitaal wordt door de Amsterdamse start-up gebruikt om de productie van deze AI-gestuurde bouwrobots te versnellen. Stijn neemt de metselrobot van Monumental mee naar BouwLab en geeft een live demonstratie waarmee je de robot in werking kunt zien. Tijdens het diner gaat hij dieper op de materie in en geeft hij er graag meer uitleg over.

Peter Paul de Bie – CEO bij ABI

ABI is producent en importeur van aandrijving, motion control en robotica. Tijdens dit Innovation Dinner vertelt Peter Paul je graag meer over aandrijftechniek, motion control en robots. Hij zal het zeker ook hebben over de nieuwste Delta Robots met direct drive motoren, deze zullen pas vanaf november te zien zijn.

Levi Kieft – Robotics engineer bij 3D Makers Zone

Robotics Engineer Levi Kieft weet je alles te vertellen over het inzetten van industriële robotarmen voor het 3D-printen met beton en vele andere toepassingen. Zo heeft hij speciaal voor deze avond een cobot geprogrammeerd zodat deze de koffie zal schenken. Levi laat uiteraard zien hoe zoiets in zijn werk gaat en geeft antwoord op al jullie vragen over onze industriële robots en cobots.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan dit Innovation Dinner is kosteloos.

Wie is de gastspreker?

  • Stijn van Krimpen – Head of Business Development bij Monumental 

  • Peter Paul de Bie – Managing director bij ABI

  • Levi Kieft – Robots Engineer bij BouwLab


3D Makers Zone is onderdeel van het pan-Europees netwerk van European Digital Innovation Hubs (Edih’s) Edih’s zijn one-stop shops die zijn opgericht om bedrijven te ondersteunen bij het reageren op digitale uitdagingen en om concurrerender te worden.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching