Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, Kunst & Cultuur – 24 uur West 25 mei. Bezoek de bijzondere multimedia-tentoonstelling waarin Amsterdamse waarden tegen het licht worden gehouden.

Wie zijn we? Waar komen we vandaan, en vooral: wat maken we samen? Of grijp je kans om mee te dansen met de ‘Take a Trip’ DanstheaterJAM, samen met opkomend talent (i.s.m. Triplets Dance Studio).

Tentoonstelling Mijn bucketlist voor de stad 

Mijn bucketlist voor de stad is een bijzondere multimedia-tentoonstelling. Persoonlijke verhalen en foto's van deelnemers worden tentoongesteld in de gangen en foyer van het ZID Theater. 

De verhalen en foto's voor de tentoonstelling zijn een antwoord op de vraag: wat zou jij graag willen doen in Amsterdam West, voor jezelf en voor de stad? Zelfs de onmogelijkste ideeën worden vastgelegd en voor één keer werkelijkheid gemaakt.

Take a Trip

Take a Trip is een uniek evenement, onder leiding van de choreograaf en danser Jort Faber.

Stap het podium op en laat je meevoeren door een bijzondere danservaring. Of je nu alleen danst of samen met anderen, er is ruimte voor iedereen om deel te nemen en te genieten. Het is geen les; het is een kans om samen te stralen op het podium of vanuit het publiek te genieten van de voorstelling. Op het podium komen dansers van diverse stijlen samen met acteurs en muzikanten in een spontane en inspirerende improvisatie! 

Zowel de expositie als de dansvoorstelling zijn ontwikkeld in de aanloop naar de viering van het 750-jarige bestaan van Amsterdam.

Praktische informatie

Locatie: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1, 1061 HR Amsterdam.
De inloop begint om 19:30 uur.
De voorstelling is van 20:00-21:30 uur.
Minimale leeftijd 15 jaar.
Aanmelden via deze link.

Quote

Uitgaan nu.nl

04 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching