Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven, Reeuwijk – Het Danspaleis is ‘Een feest van herkenning’ en voor iedereen die van dansen houdt, want niemand is te oud om te dansen!

Na het succes van de eerste editie organiseert het Evertshuis in samenwerking met Sport en Welzijn nu een tweede Danspaleis op een nieuwe locatie: Dienstencentrum ‘De Spil’ in Reeuwijk. Op zaterdag 20 april kunnen liefhebbers voor slechts € 5,00 een dansje wagen.

Het Danspaleis bracht al 100.000 ouderen op de dansvloer en biedt vooral ontspanning en afleiding. Bij dit dansfeest worden de hits van toen gedraaid. Een heerlijk tankstation van levensvreugde, warm aanbevolen door prof. Erik Scherder.

Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en persoonlijke sfeermakers, zoals de gastheren en gastvrouwen worden genoemd. Dus koop een kaartje, waag een dansje en kom genieten van rock & roll, smartlappen, Engelse wals en disco.

Het Danspaleis begint op zaterdag 20 april om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De locatie is deze keer Dienstencentrum ‘De Spil’ in Reeuwijk. Kaartjes kunnen online of aan de theaterkassa van het Evertshuis vooraf worden gekocht. Ga voor meer informatie en reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl/het-danspaleis-april-2024

INFORMATIE

HET DANSPALEIS

ZATERDAG 20 APRIL

EVENEMENT

AANVANG 15:00 UUR

ENTREE € 5,00

LOCATIE Dienstencentrum De Spil, Poelruit 12, Reeuwijk

Over Evertshuis

Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching