Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, Kunst & Cultuur - Op zondag 14 april 2024 onthult auteur Patty Harpenau in de kerk van Op Hodenpijl te Schipluiden de diepere betekenis achter de Madonna. Een unieke zondagmiddag gewijd aan ‘The Madonna Codes’, tevens de titel van haar laatste werk.

De Madonna spreekt

Duizenden jaren lang is haar het zwijgen opgelegd. Nu komt ze terug, krachtiger dan ooit tevoren. In elfvoud. Haar boodschap kan jouw leven voorgoed veranderen. Dit is het verhaal van een jonge vrouw die, dwars door alles heen, zich door niets of niemand laat tegenhouden om de geheime boodschap van de elf Madonna’s te ontraadselen. De vrouwelijke wijsheid die de mensheid zo lang heeft moeten ontberen.

Het pad van de levensboom

Patty Harpenau neemt je deze middag stap voor stap mee door de Madonna Codes, zodat je steeds meer gaat ontdekken waarom je hier bent, wat je hier te doen hebt en hoe je je diepste verlangens kunt vervullen. Laat je meeslepen op het pad van de levensboom dat ze helder voor je uitstippelt. Onder begeleiding van een interactieve meditatie van Patty ontmoet je onderweg de elf Madonna’s en iconen van wijsheid, zoals de Madonna van liefde, de Madonna van kracht en moed. Na deze inspirerende middag zul je in staat zijn om zelf het Madonnapad te bewandelen.

Meer informatie

Datum : Zondag 14 april 2024.
Tijd : 14.00 uur.
Prijs : € 30,-.
Locatie : Op Hodenpijl.
Kaarten : www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching