Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, lezingen, evenementen - Op 23 maart 2024 zal Dr. Semir Osmanagic Op Hodenpijl in Schipluiden een lezing geven “Pyramids as Ancient Energy Machines”. Hij zal zijn ontdekkingen over Bosnië delen, waar hij de eerste piramides van Europa heeft geïdentificeerd.

Dr. Osmanagic heeft jarenlang intensief onderzoek verricht in dit gebied en heeft meerdere boeken geschreven over zijn ervaringen en bevindingen.

Semir is een vooraanstaande onderzoeker van de Bosnische piramides, een project dat in 2005 van start ging. Het gehele piramidecomplex omvat 11 structuren, waarvan er één zelfs groter is dan de Piramide in Gizeh. Het is echter belangrijk op te merken dat het niet om slechts één piramide gaat; het is een complex bestaande uit de Bosnische Piramide van de Zon, de Bosnische Piramide van de Maan, de Bosnische Piramide van de Draak, de Tempel van Moeder Aarde, een aantal grafheuvels, en meerdere kilometerslange tunnels die de 11 piramides met elkaar verbinden. De Bosnische Piramide van de Maan vormt samen met de Piramide van de Zon en de Piramide van de Draak een perfect gelijkzijdige driehoek.

De ontdekking van deze piramides veroorzaakte veel opschudding in de historische en archeologische gemeenschap, omdat de bevindingen aanvankelijk niet serieus werden genomen en werden betwijfeld. Bovendien werd betwist dat deze piramides de oudste ter wereld zouden zijn. In reactie hierop werd in 2008 een wetenschappelijke conferentie gehouden, waarbij meer dan vijftig experts uit de hele wereld samenkwamen te laten zien dat ze achter de bevinden stonden. In de jaren daarna volgden er meer conferenties.

Tijdens zijn lezing zal Semir ook spreken over zijn twee recente boeken: “Mijn Verhaal – Geheimen van de Energie van de Bosnische Piramide Ontdekt” en “Mijn Communicatie met Kunstmatige Intelligentie – Dr. Sam Osmanagich vs. AI”.

Meer informatie

Datum : zaterdag 23 maart 2024.
Tijd : 20.00 uur.
Prijs : € 25,-, inclusief maaltijd € 52,50.
Locatie : Op Hodenpijl.
Kaarten : www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

27 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching