Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, techno, muziek, uitgaan, evenementen - Klaar om het weekend in te luiden met een keiharde banger? 88Salv helpt je een handje met de release van ‘Lang Leve Mij’.

88salv slaat met ‘Lange Leve Mij’ radicaal nieuw muzikale weg in. Waar hij voorheen vooral als rapper/zanger actief was, komt hij nu met een totaal nieuwe en eigen stijl die hij zelf techpop noemt.
Op ‘Lang Leve Mij’ hoor je deze aanstekelijke mix van snoeiharde techno gecombineerd met vocals terug. Stream ‘Lange Leve Mij’ vanaf 16 februari via alle portalen, maar wees gewaarschuwd. Deze meedogenloze, oorverdovende track zal je doen snakken naar meer!
 
De uit Friesland afkomstige 88Salv begon op zijn 16e met het maken van muziek en timmert al enige tijd lekker aan de weg. Zo werkte hij eerder al samen met Ronnie Flex, noemde Complex hem in 2022 al ‘Artist To Watch’ en is hij met zijn grappige filmpjes en bijna 400k volgers een sensatie op TikTok. Recentelijk bereikte hij een nieuwe mijlpaal, hij tekende bij het label Nouveau Riche. ‘Lang Leve Mij’ is de eerste release op het label, maar 88Salv heeft genoeg muziek klaar staan om de rest van het jaar te knallen!
 
Over 88Salv
Maak kennis met 88Salv. De uit Salvatore afkomstige artiest wiens reis begon op 16-jarige leeftijd en beroemd werd als 88Droogheid op TikTok, waar hij bijna 400.000 volgers heeft. Gevoed door een energieke mix van levendigheid en goofiness, draaien de optredens van 88Salv rondom zijn crazy muziekvideo's, die zowel nationaal als internationaal publiek boeien.

Hij omarmt zijn half-Italiaanse roots, doordrenkt zijn muziek met culturele invloeden en integreert naadloos meerdere genres en talen, waardoor hij een enorm publiek aanspreekt. 88Salv heeft een duidelijk doel: de Nederlandse grenzen te overstijgen en podia wereldwijd veroveren met zijn unieke stijl en bijzondere uitzinnige creativiteit. Maak je klaar voor een onvergetelijke act, waar energie, culturele rijkdom en meertalige expressie samenkomen in de wereld van 88Salv.

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching