Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Webinar door Marcel Urgert - NLMagazine, truffels en midrocoseren - Microdosering met truffels wordt steeds vaker ingezet voor het beter begrijpen van gevoelens, reduceren van angsten, beter bij het intelligente brein te kunnen en het stimuleren van fantasierijke, ontspannen gedachten.

Het is een bewust proces waarin je de patronen in je denken en handelen gaat doorzien. Met vele voordelen voor jouw welzijn als resultaat.

Wil je weten hoe dit werkt en of het wat voor jou kan zijn? Wil je weten hoe microdoseren met truffels ervoor kan zorgen dat gevoelens beter worden begrepen, angsten kunnen worden weggenomen en creativiteit kan worden gestimuleerd? Dan is het webinar 'De magie van midrocoseren' door Marcel Urgert op dinsdag 12 maart om 20 uur, zeker wat voor jou! Marcel weet er immers alles van en vertelt er graag alles over.

Wie is Marcel Urgert
Marcel Urgert heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van microdoseren en is werkzaam als vitaaltherapeut. Met zijn specialisaties fytotherapie (natuur­geneeskunde) en mycotherapie (vitaliserende paddenstoelen) helpt hij mensen met het verbeteren van hun gezondheid en weerbaarheid.
Marcel heeft veel onderzoek gedaan naar de positieve en helende werking van paddenstoelen en truffels en adviseert en ondersteunt mensen in hun magische reizen en innerlijke processen.
Marcel belicht zowel de wetenschappelijke als de spirituele aspecten van microdoseren, waardoor je een holistisch begrip krijgt van dit fascinerende fenomeen. Hij zal je tijdens dit webinar alles vertellen over de werking, de voordelen, de risico's en praktische richtlijnen geven voor gebruik, hij zal je begeleiden en praktische richtlijnen en tips delen, zodat je het maximale uit je microdoseerervaring kunt halen.

Let op: Dit webinar biedt geen medisch advies en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ieu Benieuwd? Meld je direct aan.
Als Het webinar komt tot stand in samenwerking met ‘Keuze Vrij Bij Mij.
Als lid van Keuze Vrij Bij Mij neem je natuurlijk gratis deel aan dit webinar.

Nog geen lid? Meld je aan en ontvang meteen je kortingscode.

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching