Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Bron: Utrecht International Comedy Festival - NLMagazine/Utrecht, Festivals, evenementen - Als je van lachen houdt, kan je niet om het Utrecht International Comedy Festival heen.

Dit Utrechtse comedyfestival is in 11 jaar tijd uitgegroeid tot de Nederlandse versie van de Edinburgh Fringe met de meeste stand-up comedyshows per vierkante meter. En in 2024 is het Utrecht International Comedy Festival groter dan ooit! Als ‘headliner’ wordt de tweedaagse ‘Big Binge of Comedy’ gepresenteerd in Tivoli Vredenburg en in de week daarvoor zetten we een tiental themashows op de planken van verschillende locaties in de Domstad. 

Het grootste comedyfestival van de Benelux
Het Utrecht International Comedy Festival is inmiddels een van de meest gewaardeerde comedyfestivals van het Europese vasteland. Niet te missen als je houdt van scherpe grappen, bizarre filosofieën die je aan het denken zetten en razendsnelle interactie met het publiek. Of je nou gewoon wil lachen met een biertje in je hand, of geraakt wil worden door een hilarisch en gevoelig verhaal: op het UICF kan jij het vinden.

Meer informatie
Aanvangstijden : 22 februari t/m 2 maart 2024
De meeste shows beginnen om 20.30, maar tijdens het grote festivalweekend in TivoliVredenburg gaan de deuren al veel eerder open, zo rond 17.00 en gaan we ook wat later naar huis!

Prijzen : Van €12,50 t/m €49,50.

Waar? : Diverse locaties in en rond Utrecht

Quote

Uitgaan nu.nl

23 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching