Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schiedam Evenementen - Aanstaande zaterdag 24 februari 2024 vindt de verkiezing van de Hond van het Jaar 2023 plaats in de Margriethal te Schiedam.

De Hond van het Jaar Show is een evenement dat niet meer is weg te denken in de Nederlandse wereld van de rashondenliefhebbers. Aan het begin van het jaar is dit event de ontmoetingsplaats voor de top van de rashonden uit Nederland. Deze honden tonen zich die dag aan de keurmeesters en aan het publiek.

Kwalificeren
Je kunt je hond niet zomaar inschrijven voor de Hond van het Jaar Show, de hond moet zich kwalificeren door het hele voorgaande jaar op shows goed te presteren. Het is de finale van de beste honden van het afgelopen jaar. Alleen rashonden in Nederlands bezit en ingeschreven in het Nederlands Hondenstamboek van de landelijke rashondenkoepelorganisatie de Raad van Beheer kunnen deelnemen.

Wat kun je verwachten?
De Hond van het Jaar Show onderscheidt zich van andere tentoonstellingen omdat hier de top van de stamboomhonden uit Nederland aanwezig zijn en door de manier waarop de honden aan het publiek worden getoond.

Tijdens deze show tref je veel combinaties (hond & handler) aan met een bijzondere band, je kunt zien dat ze er samen hard voor gewerkt hebben. Een goede band zorgt dan ook voor vertrouwen, plezier en zelfverzekerdheid. Dat zie je terug in de showring.

En niet onbelangrijk; een hond die zich onder deze bijzondere omstandigheden goed kan presenteren geeft niet alleen zijn fraaie uiterlijk weer, maar ook goede lichaamsbouw en stabiele karakter.

Meer informatie
Locatie: Margriethal Schiedam, Nieuwe Damlaan 5, 3119KA Schiedam.
Aanvang: 12:00 uur

Quote

Uitgaan nu.nl

23 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching