Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk, Kunst, Cultuur, film - Op donderdag 22 februari draait er in het Evertshuis de achtste Nederlandse film die dit jaar de Gouden Film heeft behaald: ‘De Bellinga’s: Vakantie op Stelten’. Na het grote succes van ‘De Bellinga's: Huis Op Stelten’ krijgt de beroemde vloggersfamilie Bellinga een tweede bioscoopfilm vol met vrolijke liedjes.

Wanneer de familie Bellinga op het punt staat om op vakantie te gaan, raakt vader Daniël het vakantiegeld kwijt. Terwijl Daniël de reis probeert te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plan bedacht om het verloren geld terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

Een fantastische familiefilm met in de hoofdrollen onder andere Hetty Heyting, Victor Löw, John Kraaijkamp Jr. en De Bellinga’s.

Praktische informatie
Donderdag 22 februari
De Bellinga’s: vakantie op stelten
Jeugdfilm
Aanvang 14.00 uur
Entree € 8,50 incl. Limo en lekkers
Evertshuis Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | tel. 0172-618484
Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching