Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, Muziek, theater - Op vrijdag 8 maart zijn Spinvis en Saartje Van Camp te gast Op Hodenpijl in Schipluiden. Met de voorstelling ‘Neveldieren’ wekken zij de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Een avond met veel bekende én nieuwe Spinvisliedjes.

Denk je aan Spinvis, dan denk je aan groot muzikaal talent en poëtische teksten.
Spinvis is zang, gitaar, toetsen, koto, samples en drums. Daar voegt Saartje Van Camp nu cello, toetsen, erhu en samples. De stem van Van Camp combineert prachtig met die van Spinvis. Samen wekken ze tijdens deze voorstelling de mythologische Neveldieren tot leven. Ergens in de waas tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier. Soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? En als de mistflarden uiteindelijk zijn opgetrokken, blijkt één ding altijd te blijven: de magie.

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker.

Spinvis: zang, gitaar, toetsen, koto, samples, drums.
Saartje Van Camp: zang, cello, toetsen, erhu, samples.

Geluid en beeldtechniek: Niels Jonker
Decor: Joep Vermeulen
Lichtontwerp: Mark Tober
Regie: Marcel Sijm

Datum: Vrijdag 8 maart 2024. Tijd: 20.00 uur.
Prijs: € 23,50, inclusief maaltijd € 51,-.
Locatie: Op Hodenpijl.
Kaarten: www.ophodenpijl.nl.
Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching