Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Rotterdam, Taalreizen - Als eerste Nederlandse organisatie is Interlanguage Study Abroad in 1986 taalreizen naar verschillende landen gaan organiseren. Ruim 35 jaar later is het Nederlands meest ervaren organisatie voor tussenjaar, studeren, high school en taalreizen in het buitenland.

Behalve dat we je graag adviseren en je buitenlandprogramma voor je regelen van A tot Z, is Interlanguage Study Abroad inmiddels ook uitgegroeid tot kenniscentrum over van alles wat met studeren in het buitenland te maken heeft.

Interlanguage Study Abroad is onafhankelijk – hierdoor kun je rekenen op een objectief advies over welk programma het beste bij jou past. En daardoor kunnen we zelf onze partnerscholen selecteren op kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We kennen onze scholen persoonlijk, waardoor we weten waarover we praten. Die kennis brengen we ook graag op jou over. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel waardoor we onze deelnemers kennen wanneer ze ons bellen met vragen.

- Ruim 35 jaar ervaring
- Onafhankelijk van de scholen, dus objectief
- Persoonlijke benadering en advies
- Kwaliteit staat voorop
- 200+ locaties in 35 landen
- Een compleet aanbod, dus altijd een passend programm
- 100% Nederlandse organisatie

Santa Barbara City College: 'Meet & Greet' dinsdag 13 februari
Ontmoet een medewerker van SBCC op dinsdagmiddag 13 februari in Rotterdam - meld je snel aan!
#1 College in Amerika. Kies uit alle vakken en combineer tot een perfect Tussenjaar, of doe een hele studie in 2 jaar met hulp van DUO! Woon in een studentenhuis of residentie, ga sporten, naar het strand of surfen, en geniet volop in deze zonnige studentenstad. Uitstekende prijs/kwaliteit. Wij helpen je bij het hele traject.

Aanmelden 'Meet & Greet'

High School - meld je aan!
Wil jij niets liever dan een super jaar beleven op een Amerikaanse High School? Woon bij een gastvrije familie, maak vrienden voor het leven, kies vakken die je écht leuk vindt. En natuurlijk Halloween, Thanksgiving, Graduation Day, Prom en meer.... Het aantal plekken is beperkt en de deadline komt eraan - dus zorg dat je je snel aanmeldt!
Lees snel meer

'MEET & GREET'  Santa Barbara City College: 
di 13 februari
INFOMIDDAGEN:  wo 24, 31 jan, 7, 14 feb
Rotterdam
Tussenjaar - High School - College & University - Taalreizen
Meld je aan


Taalreizen Spaans
Spaans leren en tegelijk een heerlijke tijd beleven! In je vakantie of in een tussenjaar. Wat dacht je van zo'n temperamentvolle docente die wel weet hoe ze jou bij de les houdt? Na de les oefen je het Spaans in de praktijk: in de stad, op het strand, met je nieuwe vrienden. Logeren doe je op de campus, in een gedeeld appartement of bij een gastgezin. Bijvoorbeeld in Malaga, Sevilla, Valencia in Spanje, of Playa Jacó, Costa Rica.
Spaans leren

Engels & Sport 9-17
Besteed halve dagen aan je favoriete sport en verbeter je techniek en tactiek, en halve dagen op een leuke manier aan Engels. 's Avonds en in de weekends coole activiteiten samen met leeftijdsgenoten uit tientallen landen. Je verblijft op een van de schitterende scholen met professionele sportvoorzieningen. Kies uit Arsenal voetbal, Basketbal, Dans, Golf, Hockey, Muziek, Paardrijden, Rugby en Tennis. Meld je tijdig aan!
Bekijk meer

Meer weten over alle taalreizen?
Ga naar Over Interlanguage - Interlanguage Study Abroad
Laat je dromen werkelijkheid worden! We helpen je er graag bij met professioneel advies en begeleiding.

Quote

Uitgaan nu.nl

08 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching