Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, Kunst & Cultuur - Anne Mei Poppe is een kunstenares gevestigd in Amsterdam. In Poppe's kunst weeft een rode draad door haar werk: de verbeelding van vrouwen in het dagelijks leven.

Ze schildert deze momenten met een vleugje magie en een eigentijds oog en nodigt kijkers uit om het buitengewone in het alledaagse te vinden. Haar gebruik van heldere, levendige kleuren voegt energie en diepte toe aan elk stuk, waardoor ze tot leven komen.

Poppe's werk is een eerbetoon aan de ingewikkelde dans van het leven, een dans waarin mensen, natuur en objecten allemaal met elkaar verweven waren in een delicaat web van bestaan. Door middel van haar schilderijen nodigt ze kijkers uit om de wereld door haar ogen te zien, om de hartslag van het universum door het doek te voelen pulseren. Haar kunstwerk is een spiegel die de waarheid weerspiegelt dat wij, als individuen, geen geïsoleerde entiteiten zijn, maar draden die verweven zijn in het grote tapijt van het leven.

Poppe heeft de Oriëntatiecursus aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam afgerond en wordt vertegenwoordigd door Rademakers Gallery.

Mirroring the way we connect with and depend on all that surrounds us, the way our lives are intertwined and how there is no other

Nov 2023: Affordable Art Fair in Amsterdam
Feb 2024: She Knows, Rademakers Gallery
May 2024: Amsterdam on Paper
August 2024: Enter Art Fair Copenhagen
Nov 2024: PAN Amsterdam
Represented by Rademakers Gallery.

For availability contact me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

05 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching