Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Alleen te koop op de carnavalszaterdag (10 februari) bij Patisserie Walter van Erven! - NLMagazine/Tilburg, Evenementen, pret maken, carnaval, plezier - Het was de hype van 2023: de crompouce! De crompouce is een variant op de ‘normale’ tompouce, maar dan met een croissant als vertrekpunt! De crompouce werd een gigantische trend op TikTok en heel Nederland was in de ban van deze lekkernij.

Zo ook Tilburg, met als hoogtepunt toen Patisserie Walter van Erven de Schrobbelèr crompouce lanceerde rondom Elf-Elf. Na het grote succes van vorig jaar, kun je ook dit jaar terecht bij Patisserie Walter van Erven voor de Schrobbelèr crompouce! Benieuwd hoe en wat? Wij leggen het voor je uit!

In de Schrobbelèr crompouce is Schrobbelèr verwerkt in de room én in de chocoladelaag bovenop de crompouce. Dubbel genieten van Schrobbelèr dus! Deze bijzondere crompouce is alleen te koop op de carnavalszaterdag (10 februari) bij Patisserie Walter van Erven aan het Burgemeester Van de Mortelplein. Eén Schrobbelèr crompouce kost €3,25. Natuurlijk kun je er ook terecht om de ‘gewone’ crompouce te halen. Deze kost net als de Schrobbelèr crompouce €3,25. Wil je jezelf verzekeren van een Schrobbelèr crompouce? Bestel dan voor donderdag 8 februari jouw Schrobbelèr crompouce door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrobbelèr- en Flugeltaart
We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar ben je niet zo’n fan van Schrobbelèr of van de crompouce? Dan hebben we goed nieuws voor je. Naast de Schrobbelèr crompouce, hebben de vakmannen bij Patisserie Walter van Erven ook een Schrobbelèr- en Flugeltaart gemaakt. Wat ons betreft, hét ideale gebakje om te geven als je iets te vieren hebt tijdens carnaval of gewoon voor de lekker natuurlijk!

Meer over Patisserie Walter van Erven
In de bakkerij van Walter van Erven maken ze huisgemaakte patisserie en chocoladewerk. Zo hebben ze bijvoorbeeld een chocoladereep met de Tilburgse skyline! Ben je nieuwsgierig wat ze bij Patisserie Walter van Erven nog meer maken en verkopen? Check dan snel snel de website.

Quote

Uitgaan nu.nl

27 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching