Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Tilburg, Evenementen, carnaval, pret maken en bier drinken - Kant en klare embleemjassen, groen-oranje spullekes en veel meer pèkskes: slagen voor carnaval doe je bij De Feestspecialist XXL Carnavalsvierders opgelet! Heb jij nog niks in huis voor carnaval?

Zorg dan dat je er snel bij bent, want voor je het weet is het weer carnaval. Op 9 februari barst Kruikenstad namelijk weer vijf dagen lang uit zijn voegen. Wij helpen jou een handje en tippen je graag De Feestspecialist XXL aan de Bisschop Zwijsenstraat waar ze alles hebben voor de perfecte carnavalsoutfit. Benieuwd wat ze allemaal in het assortiment hebben? Lees dan snel verder!

Bij De Feestspecialst XXL hebben ze voor ieder wat wils. Of je nu een traditionele carnavalsvierder bent die tijdens carnaval vijf dagen lang een kiel draagt of een ‘eendagsvlieg’ bent die in een onesie staat te shinen. Ze hebben het allemaal!

Embleemjassen
Wil je jezelf pijnlijke vingers en vooral veel moeite besparen, maar er toch nog goed uitzien tijdens carnaval? Dan hebben ze bij De Feestspecialist XXL embleemjassen. Dit zijn jasjes die al voorzien zijn van de leukste emblemen! Ideaal als je geen tijd (of zin) hebt om zelf al je emblemen erop te zetten.

Wil je liever zelf bepalen waar je emblemen komen te zitten op je pèkske, dan kun je natuurlijk zelf lekker aan de slag gaan! Uiteraard kun je bij De Feestspecialist XXL terecht voor kielen en jasjes. Of ze bij de Feestspecialist ook emblemen hebben? Nou en of, heel erg veel zelfs! Zo hebben ze ontzettend veel groen-oranje emblemen die je op je kiel kunt doen.

Officieel verkooppunt
De Feestspecialist XXL is ook een officieel verkooppunt van Carnavalsstichting Tilburg. Dit betekent dat je er de offciële spullekes van de Carnavalsstichting kunt kopen. Denk aan de officiële groen-oranje sjaal, de groen-oranje nekdas, de officiële Kruikenstad muts, handschoenen en natuurlijk nog veel meer musthaves voor de carnavalsvierder!

Voor de kleintjes
Ook voor de allerkleinste carnavalsvierders hebben ze bij De Feestspecialist XXL de leukste pèkskes. Denk aan stoere piraten- en supermanpakken, de schattigste onesies en nog veel meer leuks!

Webshop & openingstijden
Doe je liever lekker thuis carnavalsinkopen? Dan kan dat heel erg simpel via de webshop. Wil je jezelf laten verrassen door alle leuke pakjes, emblemen en accessoires? Kom dan gezellig naar de winkel van De Feestspecialist XXL aan de Bisschop Zwijsenstraat 74. Extra handig: je kunt je auto gratis kwijt op het parkeerterrein tegenover de winkel!

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching