Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven/Reeuwijk Kunst & Cultuur, Film, muziek - In het semi-autobiografische, met prijzen overladen regiedebuut ‘Past Lives’ van Celine Song komen Naomi en haar jeugdliefde Hae Sung na twaalf jaar radiostilte weer in contact met elkaar. Deze film is op vrijdagavond 19 januari te zien in het Evertshuis.

De prepubers Naomi Young en Hae Sung wonen in Seoul en zijn gek op elkaar, maar als Na Young met haar familie emigreert naar Canada vervliegt de kans om dit tegen elkaar uit te spreken. Als ze elkaar na 24 jaar weer zien bloeit de oude liefde weer op, maar nu is Na Young getrouwd en heeft ze alle banden met haar oude leven losgelaten. Maar wat doe je als twee compleet verschillende werelden elkaar kruisen en allebei jouw liefde eisen?

De Volkrant gaf maar liefst 5 sterren en omschreef de film als volgt:
‘In het knappe Past Lives over een nooit doorgezette liefdesrelatie, verzandt Celine Song niet in wat-als-scenario’s over voorbije levens. Centraal staat het hier en nu. Het maakt de film volwassen en aangrijpend en daarmee een van de mooiste van 2023.’

De FILM begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 11,00 inclusief drankje. Ga voor meer info en tickets reserveren naar www.evertshuis.nl/film-past-lives

Meer informatie
Film past lives
Vrijdag 19 januari
Aanvang 20.00 uur
Entree € 11,00 incl. drankje
Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

02 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching