Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Dit is een expertquote via ANP Expert Support - Auke Bijnsdorp - NLMagazine Arbeidsmarkt, arbeidsmarktcommunicatie, goede voornemens - De kerstvakantie is voor veel professionals een moment om zich te bezinnen op hun carrière. Tijdens het kerstdiner worden goede voornemens met familie besproken. Hierbij staat het vinden van een nieuwe baan vaak hoog op de lijst.

“December was heel druk, ik had geen tijd om na te denken. In de vakantie wel. Mijn conclusie was: in het nieuwe jaar moet het roer om.” Dit is een bij headhunters aan tafel een veel gehoorde tekst in januari. Uit onderzoek van Top of Minds met meer dan 750 respondenten blijkt dat 69 procent van de professionals voornemens is om in 2024 van werkgever te wisselen 

Als manager kun je handig gebruik maken van deze kennis. Als je toch al van plan was om je teamleden wat extra aandacht te geven, doe dit dan nu - kort na de kerstvakantie. De kans is dan het grootste dat je iemand die al met een been buiten staat toch binnen weet te houden.

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching