Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, Kerst, Oud en Nieuw, evenementen, gezelligheid, feest - De kerstperiode is begonnen. Tijd voor bezinning en festiviteiten. W Amsterdam biedt een programma, waarin gedacht wordt aan zowel zelfreflectie en gezellig samenzijn.

Ontdek de prachtige geschiedenis van een modern monument en laat de alledaagse beslommeringen achter je met een meditatieve Geluidsbad in de Away Spa. Het geluid helpt om de geest te zuiveren en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te activeren. Het vermindert stress, angst en helpt voor een betere slaap.

Geluidsheelmeester expert Gioia Petersen is een ervaren docent met als missie om mensen die niet bekend zijn met geluidsmeditatie te informeren en hen een nieuwe ervaring te laten opdoen. Ze spoelt stress weg en brengt je in de staat van meditatie en ontspanning door je lichaamseigen natuurlijke zelfgenezende systeem te activeren. Ze gebruikt een breed scala aan oude geluidsheelinstrumenten om een ervaring te creëren die elke cel in je lichaam zal laten trillen en activeren. Dit laat je verfrist en verjongd achter, aangezien deze reis bedoeld is om contact te maken met de eigen creativiteit van je lichaam. Meer info klik hier

Zondag 31 december:
Stap in een andere dimensie deze Oudjaarsavond. The Great Room in het W Amsterdam verandert in een eclectische en euforische wereld. Het is niet zomaar een bal; het is een transcendente ervaring, meesterlijk samengesteld met de fijnste bezienswaardigheden, geluiden en smaken van de stad.
Meer info klik hier

Zondag 31 december:

Onder de gloed van de stad, bovenop W Amsterdam, hebben sterren verhalen te vertellen. Duik in een nacht samengesteld met passie, charisma en een vleugje durf. We trekken de gordijnen dicht voor het gewone en werpen het licht op het buitengewone. Het is niet zomaar een evenement; het is een verhaal, en jij bent de medeauteur. Meer info klik hier

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching