Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Tilburg, Evenementen, Feesten, Oud en Nieuw - Wil jij Oud & Nieuw in stijl vieren? Dan hebben wij een goede tip voor je. 013 Poppodium organiseert dit jaar namelijk wederom Plan de Champagne. Dit is een heel dik feest met drie verschillende area’s. Zo kun je in de hele poptempel van Tilburg volledig uit je plaat. Het goede nieuws: er zijn nog kaarten! Lees snel verder. 

Van house tot hiphop: 013 Poppodium heeft een knallend programma voor je in petto.

Main Stage: Rewind Amsterdam
Het bekende clubconcept Rewind Amsterdam gaat de Main Stage van 013 Poppodium hosten. Je hoort er de hits van toen, maar ook de hits van nu. Verwacht een unieke mix van the finest hiphop en R&B-hits. The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé: het komt allemaal langs.

Next Stage: Donny Summer Danspaleis
De Next Stage wordt een paleis vol glitter en glamour. Haal je dansschoenen uit de kast want hier dans je op de hit van ABBA en The Bee Gees. Oftewel: een heerlijke trip-down-memory-lane alsof je jezelf waant in de disco van toen. Het wordt zo cringy-goed dat zelfs je oma zou zeggen: ‘Dat is een nieuwjaarsfeest om nooit te vergeten’.

Kelderklasse
Losgaan op de songs die jij leuk vindt? Dan ga je naar de kelderklasse. 013 Poppodium vindt dat huisfeestjes een upgrade nodig hebben. Jij hebt dan ook macht tijdens dit feest. Mail je allerbeste Spotify-lijst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak niet alleen kans op vijf tickets, maar je maakt ook kans dat jouw afspeellijst wordt gedraaid tijdens Plan de Champagne.

Tijdens Plan de Champagne is tussen 01:00 – 05:00 uur alles toegestaan: alle genres en guilty pleasures. Van polonaise tot pogo, discodansjes tot headbangen. Haal je luchtgitaar tevoorschijn, warm die stembanden op en geef je innerlijke VPRO Flowerboy, karaoke-koning(in) of hobby-dj de kans om te schitteren.

Meer informatie over Plan de Champagne
Klinkt het bovenstaande letterlijk als muziek in je oren? Kaarten voor Plan de Champagne zijn voor €24,95 te koop via de website. Wacht niet te lang, want voordat je het weet zijn de regular tickets uitverkocht en betaal je €5,- meer voor een late ticket. Kun je beter een biertje of oliebol van halen.

Plan de Champagne begint om 00:30 uur. Dus na het proosten met vrienden en familie rap de stad in en melden bij 013 Poppodium. Om 06:00 uur in de ochtend stopt het feest en is het tijd om je bed op te zoeken.

Quote

Uitgaan nu.nl

14 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching