Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Kom naar de Kunstmarkt! - Unieke kerstcadeautjes en live muziek - za 16 dec 2023 om 11:00 - 17:00 - NLMagazine/Amsterdam, Kunst, cultuur, evenementen, markten - Op zoek naar unieke cadeautjes voor de feestdagen? Kom 16 december van 11.00 - 17.00 uur naar de kunstmarkt in Factor IJ.

Zeker 15 kunstenaars verkopen unieke en betaalbare kunstwerken en Factor IJ heeft de mooiste werken uit de uitleencollectie opgehangen. En terwijl jij op je gemak al het moois bewondert, kunnen de kinderen tussen 11.00 - 15.00 uur mooie kerstornamenten knutselen in de knutseltent.

Geniet daarnaast van warme glühwein en heerlijke taart van Taart op de Kaart. En als klap op de vuurpijl treedt vanaf 15.00 uur de band SMÖLLPAEP op. Dat wordt feest!

De IJ Factor
Wij zijn Factor IJ; kunstuitleen, designwinkel, kunstcafé én culturele ontmoetingsplek in één. Ons platform nodigt je uit om kunst onderdeel te maken van je dagelijks leven. Onze unieke hedendaagse kunst- en designcollectie met ruim 4000 kunstwerken van voornamelijk Amsterdamse kunstenaars biedt volop inspiratie. Factor IJ maakt het mogelijk onderscheidende kunst en design te ervaren, te beleven en mee te nemen naar je eigen huis. Je huurt of koopt simpel en betaalbaar je favoriete kunstwerk en creëert hiermee je eigen persoonlijke sfeer in je woonomgeving. Als je toe bent aan een nieuw kunstwerk, dan ruil je het eenvoudig weer om.

Kunst inspireert en verbindt. Factor IJ is dé plek waar dit gebeurt. In onze lichte en ruime locatie op Amsterdam IJburg slaan wij een brug tussen de verschillende kunstdisciplines en tussen liefhebbers van kunst en kunstenaars. Wij organiseren regelmatig kunstevenementen, exposities, workshops, jeugdactiviteiten en concerten. Factor IJ dient als springplank voor aanstormende talentvolle kunstenaars.

Bovendien kun je in Factor IJ gewoon genieten van een kopje kwaliteitskoffie in de koffiebar, rustig werken met snelle wifi of in de designwinkel een bijzonder cdeau kopen van een Nederlandse ontwerper. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in een bruisende culturele omgeving en zo de ‘IJ Factor’ ervaren.

Factor IJ
Pampuslaan 11
1087 HP Amsterdam
020 - 21 00 160
www.factor-ij.amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 17:00

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching