Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Tilburg Muziek, soul, jazz, funk en nog veel meer – Op twee locaties in het muzikale hart van Tilburg, in de Hall of Fame en in vindt op zaterdag 25 november het ‘Better Get Hit festival 2023’plaats, een spektakel waar je muzikale hart ‘u ‘tegen zegt. Een fantastische line-up met gepolijste diamanten èn nieuwe parels die jouw soul, urban, funk, jazz en disco hart waar elk muzikaal hart zo’n behoefte aan heeft.

Samen met Hall of Fame en Paradox hebben ze een genre-overstijgend programma neergezet. Een programma waarin het vieren van de Afro-Amerikaanse muziek in de volle breedte centraal staat. Het is een programma dat de grenzen tussen muziekstijlen vervormd, verlegd en transformeert. Van urban tot jazz; van soul en funk naar disco. Er is geen festival in het zuiden des lands dat zich zo artistiek profileert. Een festival om te genieten, te verwonderen, ongedwongen genieten en te dansen!

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en aanstormende talenten te vinden zijn. De headliners van vandaag en morgen dus. Samen met de Hall of Fame en Paradox creëren ze een avond vol muzikaal genot waarin de veelzijdigheid van Afro-Amerikaanse muziek én Tilburg centraal staan.

Meer informatie
Tijden: van 19:00 – 02:00 uur.
Locatie: Paradox en Hall of Fame Tilburg
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Tickets: €25,-
Line-up: BNNYHUNNA, Ntjam Rosie & SMANDEM, Peter Somuah, Gallowstreet en nog veel meer.
Bestel snel jouw kaarten via de website!

Bron: Tilburg.com

Quote

Uitgaan nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching