Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam Stunts, goedkope benzine - TinQ, de grootste keten onbemande tankstations, zal woensdagochtend 15 november de brandstofwereld voor heel even op zijn kop zetten met een opvallende tankactie bij hun tankstation aan de Van Marumstraat 18 in Amsterdam.

In het kader van TinQ MAX.KORTING wordt de brandstof tijdelijk aangeboden voor het ongelofelijke bedrag van €1,11 per liter. Deze actieprijs is geldig gedurende 11,1 minuten en geldt voor Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel. Daarmee biedt TinQ automobilisten de kans om het succes van dé nr.1 te vieren.

€1,11 per liter, exact 11 minuten en 1 seconde
Deze ludieke ‘TinQ PitStop actie’ draait om drie keer de nummer 1. Daarom zal de actieprijs van €1,11 per liter brandstof, exact 11 minuten en 1 seconde gehanteerd worden, bij in totaal 111 verschillende TinQ tankstations. Dit geeft mensen door het hele land de kans om te profiteren van deze unieke actie. De actie is verspreid over 10 verschillende actiedagen, waarbij het tankstation aan de Van Marumstraat in Amsterdam voor woensdag 15 november is geselecteerd. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zal ter plaatse een verkeersregelaar en personeel aanwezig zijn. 

“Met deze actie willen we al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun trouw aan onze TinQ MAX.KORTING”, aldus Paul Derhaag, marketingmanager bij TinQ. “We hebben gezien hoe populair de nummer 1 is in Nederland en daarom willen we dit succes met het hele land delen. Door dit soort acties te organiseren, brengen we fun in het tanken en zien we kans om onze klanten te belonen voor hun loyaliteit.” 

Tijdstip
Het exacte tijdstip waarop de actieprijzen aankomende woensdag worden gevoerd aan de Van Marumstraat, zal 30 minuten voor aanvang van de actie bekend worden gemaakt in de TinQ4U app. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de actie, is het tijdens de actie niet toegestaan om jerrycans te vullen. Tevens zijn vrachtwagens en tractoren tijdens de actieperiode niet toegestaan. 

Te laat? Geen mazzel? Dan een gratis lot
Voor degenen die toch niet in staat zijn om van de actie te profiteren, heeft TinQ ook iets moois. In de TinQ4U app kunnen gebruikers een gratis lot claimen, waarmee ze kans maken om op een later moment alsnog te tanken voor €1,11 per liter. In totaal zullen maar liefst 1.111 gelukkige winnaars via de app worden geselecteerd om hiervan te profiteren. Elke zondag maken wij 100 winnaars bekend.

Quote

Uitgaan nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching