22
Mon, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven Sinterklaas, evenementen - Speciaal voor de Sinterklaas periode heeft Apennoten een vrolijke familievoorstelling vol met Sinterklaasliedjes gemaakt. Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes. Het programma Apennoten is bekend van NPO Zapp. Op zaterdagmiddag 25 november is deze leuke voorstelling te zien in het Evertshuis.

Wat is er aan de hand met al het snoepgoed? Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten. De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist?

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden. De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

De voorstelling ‘Een kist vol Sintliedjes’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het begint op zaterdag 25 november om 15.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 inclusief limo en lekkers of een kopje koffie/thee voor ouders na de voorstelling.

Meer informatie en tickets reserveren via www.evertshuis.nl/apennoten-een-kist-vol-sintliedjes

Praktische informatie
Apennoten – Een kist vol Sintliedjes
Zaterdag 25 november
Jeugd & familie
Aanvang 15.00 uur
Tickets € 12,50 incl. Limo en lekkers
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

22 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching