Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven, Kunst en Cultuur Video - Theatergezelschap MINOUX nodigt je uit voor een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen verschillende generaties. Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op: dansende zeventigplussers, die graag hun mening en vragen delen met het publiek. Op zondagmiddag 19 november is deze bijzondere voorstelling te zien in het Evertshuis.

POW WOW bevraagt hoe wij, vanuit verschillende overtuigingen en tradities, zorgen voor onze ouders en ouderen (met dementie). Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren?

POW WOW is beslist geen traditionele theatervoorstelling, maar een humoristische ‘stamvergadering’ met dans, verhalen en muziek. Een voorstelling waarin je actief mag participeren maar ook een waar je rustig naar mag luisteren, kijken en jezelf verwonderen. POW WOW is een voorstelling die je niet gezien moet hebben, maar is er één waar je bij moet zijn geweest. Zeker als je zorgverlener, mantelzorger of actief betrokken bent bij het thema dementie en ouderen. De voorstelling leidt tot verbinding, nieuwe inzichten en het bespreekbaar maken van dit actuele vraagstuk. 

De voorstelling op zondag 19 november begint om 15.00 uur. Kaarten kunnen online of aan de theaterkassa worden gekocht voor € 20,50 incl. drankje. Met de speciale kortingscode voor groepen en mantelzorgers krijgt u 10% korting. Wilt u meer informatie over deze voorstelling, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga voor direct reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl/minoux-pow-wow

Vast een eerste indruk?

Praktische informatie
Minoux – Pow Wow
Zondag 19 november
Muziektheater / toneel
Aanvang 15:00 uur
Entree € 20,50 / € 18,45 incl. Drankje
Locatie: Evertshuis,Jjulianastraat 4, Bodegraven.

Theatergezelschap MINOUX nodigt je uit voor een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen verschillende generaties. Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op: dansende zeventigplussers, die graag hun mening en vragen delen met het publiek. Op zondagmiddag 19 november is deze bijzondere voorstelling te zien in het Evertshuis.

Over POW WOW (reacties uit publiek)
“POW WOW is een geweldige, ontroerende en soms ook confronterende voorstelling. Het zorgt voor een verbinding bij het publiek onderling die ik nog niet eerder zo gezien heb. We hebben een avond gehad waar nog lang over nagedacht en nagepraat is”.

“Bosua vermengt moeiteloos hoge en lage cultuur, ze verbindt mensen uit verschillende tradities en culturen en ze weet mensen in het hart te raken door het te hebben over zaken die vaak weggestopt en verborgen blijven. Een ontroerende ode aan alle moedertjes.”

“POW WOW gaat van hard naar zacht, geruststellend naar verontrustend, bitter naar zoet, vrolijk naar droef. Ondanks de zwaarte slaagt de energieke en openhartige Bosua erin om het zowel grappig en luchtig als ontroerend te houden.”

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching