Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

De magie van transformatie - NLMagazine Kunst & Cultuur - Onder begeleiding van kunstenaar Pim Zwier stap je in de magische wereld van de transformatie van rupsen naar vlinders. Wat gebeurt er allemaal in dit proces?

Van strijd tot ontpopping
Met ongekend vakmanschap heeft Pim Zwier het adembenemende proces van vlinderverandering vastgelegd. Van de aangrijpende strijd van de rupsen tijdens hun overgang naar een nieuw stadium, tot de verbazingwekkende ontpopping van vlinders, zijn werk biedt een diepgaand inzicht in deze metamorfose. Op de expositie Metamorfose kun je de indrukwekkende foto’s bekijken waarmee hij dit proces heeft vastgelegd.

Laat je verbazen!
Benieuwd naar zijn werkwijze? En waar zijn fascinatie voor dit intrigerende natuurproces vandaan komt? Schrijf je dan in voor de rondleiding door kunstenaar Pim Zwier en laat je verbazen door dit mooie wonder der natuur! 

De expositie Metamorfose is van 3 t/m 28 november te zien bij de Vrije Academie. Voor meer informatie over de expositie en overige randprogrammering: klik hier.

Op 26 november wordt de film Metamorphosis van Pim Zwier bij de Vrije Academie vertoond, in combinatie met een introductie en een Q&A met Pim Zwier. Reserveer je ticket hier!

Praktische informatie
Direct inschrijven
Amsterdam
Vrije Academie
woensdag 22 november 2023
14:00 tot 15:00

Inschrijven
Amsterdam
Vrije Academie
zondag 26 november 2023
12:30 tot 13:30

Quote

Uitgaan nu.nl

06 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching