Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Autonieuws, feest, DAF - In 2023 bestaat Autotron Classics 50 jaar! Deze feestelijke editie wil je natuurlijk niet missen. Het is nog altijd de oudste oldtimerbeurs en dé beurs voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer.

Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron. Daarnaast wordt Autotron Classics door bezoekers ook veelal gezien als een kans om andere liefhebbers te ontmoeten.

De expositie in Eventron staat dit jaar volledig in het teken van DAF. Wie heeft er in zijn leven nou geen DAF van dichtbij meegemaakt? Een echt Nederlands merk dat tot de dag van vandaag nog steeds werkzaam is. Wat de DAF uniek maakt is de variomatic. Dankzij deze transmissie rijden ze namelijk even hard vooruit als achteruit. Er zullen veel klassieke DAF types aanwezig zijn, maar ook stands met minituur DAFjes, een DAF omgebouwd tot koffiebar en nog veel meer!

Adres: Graafsebaan 133
Postcode: 5248NL
Plaats: Rosmalen
Telefoon: 0736293911
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

06 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching