Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Bodegraven Evenementen, uitgaan, plezier maken - – Het Danspaleis is een heerlijk tankstation van levensvreugde. Bij dit dansfeest worden de hits van toen gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en -heren. Op zaterdag 21 oktober kunnen bezoekers voor slechts € 5,00 een dansje wagen in de foyer van het Evertshuis.

Een feest van herkenning en voor iedereen die van dansen houdt, want niemand is te oud om te dansen! Interviews wezen uit dat het Danspaleis een positieve invloed kan hebben op het fysieke, mentale en sociale welzijn. Ouderen gaan zich door het bezoeken van de dansfeesten fitter voelen. Ook raken ouderen in het dagelijks leven actiever.

Het Danspaleis biedt ouderen vooral ontspanning en afleiding. Eenzaamheid is een belangrijk component van welzijn. De geïnterviewden gaven aan dat zij het belangrijk vinden om uit hun isolement en routine gehaald te worden. Dus waag een dansje, geniet van rock & roll, smartlappen, Engelse wals en disco. Warm aanbevolen door prof. Erik Scherder. Komt u ook?

Dit evenement organiseert het Evertshuis in samenwerking met Sport & Welzijn en wordt mede mogelijk gemaakt door het Preventieakkoord. Het Danspaleis begint op zaterdag 21 oktober om 15.00 uur, in de foyer van het Evertshuis. Kaartjes zijn € 5,00 en kunnen online of aan de theaterkassa worden gekocht.

INFORMATIE
Het danspaleis
Zaterdag 21 oktober
Evenement / dans
Aanvang 15:00 uur
Entree € 5,00
Locatie Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
www.evertshuis.nl

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

02 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching