Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven, Muziek - De serie ‘Nashville’ mag niet ontbreken in de kijklijst van de hedendaagse countryliefhebber. De afleveringen zitten boordevol het nodige drama en fantastische muziek. Leonie Meijer, bekend van o.a. De Grote Prijs van Nederland en The Voice of Holland, brengt deze country muziek tot leven op het podium. Op zaterdagavond 7 oktober te zien in het Evertshuis.

De muziek uit de serie is zo populair dat elk seizoen vergezeld wordt met een muzikaal album van maar liefst vier Cd’s. Countrymuziek, aangevuld met nieuwe versies van populaire countrynummers, staat in dit concert. Vergezeld door een aantal topmuzikanten neemt zangers Leonie Meijer u mee naar Nashville. Naar de Grand Ole Opry House en het Blue Bird Café waar nog steeds avond aan avond muziekliefhebbers genieten van bekende en onbekende artiesten. Tijdens de Preview Avond van het Evertshuis verraste ze de bezoekers met een intiem optreden, nu komt ze met haar hele band.

Het concert begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 27,50 inclusief drankje. Meer info en kaarten reserveren kan via www.evertshuis.nl/nashville-in-concert of aan de theaterkassa.

Meer informatie
LEONIE MEIJER en BAND – Nashville in Concert (try-out)
ZATERDAG 7 OKTOBER 2023

MUZIEK
AANVANG 20:00 uur
ENTREE € 27,50 incl. Drankje
LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching