Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Hét vrouwenevent in Bodegraven-Reeuwijk - NLMagazine/Bodegraven – Op donderdagavond 12 oktober 2023 organiseert het Evertshuis wegens groot succes weer een Ladies Night. Het wordt een feestelijke avond vol kraampjes, vertier, mode, hapjes, drankjes en livemuziek van jazz-zangeres Fauve.

De Ladies Night bestaat uit twee sprankelende modeshows in de theaterzaal. Vijf lokale kledingwinkels - Leezza, Doorduyn Senioren Mode, Lynny’s Boutique, Pull of Polo, PuntKomma in samenwerking met Van Dam Brillen - showen de laatste trends op modegebied op de catwalk.

Ontdek in de foyer diverse kraampjes op het gebied van beauty, mode, ontspanning, interieur, kunst & cultuur en geniet van heerlijke hapjes en drankjes. De deelnemende organisaties en ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk zijn: Fairtrade Cadeauwinkel Bodegraven-Reeuwijk, Evertshuis, ’t Haarhuys, Edelsmid Ineke Hamoen, bistro Joy’Si, IFY Bloemsierkunst, Kaasboerderij De Graaf, Koksvisie Catering, ’t Reeuwijks Wijnhuis, Schoonheids-salon Alfa Beauty, The Read Shop Karssen, Theepost en Tol 14 Wonen.

De deuren gaan om 18.45 uur open. De eerste modeshow start om 19.15 uur, de tweede om 20.45 uur. Bezoekers kopen een kaartje voor één van beide modeshows in de theaterzaal en kunnen verder de gehele avond in de foyer terecht. Meer info en reserveren kan via www.evertshuis.nl/ladiesnight-2023

Wacht niet te lang met het bestellen van uw kaarten. Vorig jaar was het event met ruim 400 bezoekers geheel uitverkocht!

Praktische informatie
Ladies night
Donderdag 12 oktober 2023
Modeshow 1 - 19.15 uur | modeshow 2 - 20.45 uur
Toegang € 9,- inclusief drankje
Locatie evertshuis, julianastraat 4, bodegraven

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

17 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching