22
Mon, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam Kunst & Cultuur, Muziek - Famke Louise is back met nieuwe muziek! Eerder dit jaar bracht ze de meer poppy songs ‘Dansen In Het Donker’ en ‘Switch’ uit, maar met ‘Money & Shine’ dropt Famke weer een keiharde hiphop track.

Zoals we van haar gewend zijn is Famke niet bang om zich uit te spreken, in ‘Money & Shine’ haalt ze met Snoeiharde bars dan ook keihard uit naar al haar haters 

‘Money & Shine’ is vanaf 15 september beschikbaar via alle streaming portalen 

Zoals veel artiesten heeft ook Famke een haat-liefdeverhouding met de media, maar voor de artiest was de maat vol toen ze thuis wakker werd en er paparazzi voor de deur stond. Het idee voor de track is toen ontstaan en samen met hitproducers Rocky & Vlado werd de track in no time gemaakt. ‘Money & Shine’ vertelt het verhaal waar Famke zelf vaak mee te maken heeft, namelijk bekendheid, negativiteit en haat. Met deze track wil ze iedereen laten zien dat ze zich hierdoor niet laat beïnvloeden en het haar alleen maar sterker maakt.
 
Famke Louise: “Met ‘Money & Shine’ wil ik laten zien dat wat mensen ook zeggen over mij ik gewoon door blijf gaan. Ik wil me gewoon bezighouden met alle leuke creatieve dingen die eraan komen en niet met alle negativiteit.”
 
Over Famke Louise
Famke Louise bereikt maandelijks meer dan 200 duizend luisteraars met haar herkenbare en aanstekelijke sound. Ze brak bij het grote publiek eind 2017 door met haar eerste single Op me Monnie. Deze monsterhit verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube en was het opstapje van haar muzikale carrière. Inmiddels is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon. Haar single Fan samen met Ronnie Flex behaalde 1 miljoen streams binnen één dag en werd bekroond met de platina status. Met het nummer Wine Slow, in samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Idaly, behaalde ze meer dan 40 miljoen streams.

Naast meerdere gouden en platina platen ontving de zangeres diverse awards waaronder de FunX Music Award voor Artist of the year, de Hashtag Award voor beste muziekvideo en de VEED Award voor Beste Muziek Youtuber. Naast de tweedelige documentaire over haar eigen leven op Videoland was Famke Louise ook op tv te zien in haar eigen reality show, maar na haar bevalling werd het even stil rondom de artiest. In 2023 maakte ze haar comeback, ze tekende bij ROQ ’N Rolla Music, bracht nieuwe muziek uit en wist binnen 18u haar eerste show in 3 jaar tijd uit te verkopen. Met een nieuwe sound is Famke Louise ready om haar plek aan de top weer te claimen.

Quote

Uitgaan nu.nl

22 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching