Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam Evenementen - Voor de 17e keer zal van vrijdag 15 t/m zondag 17 september de “Amsterdam Tattoo Convention” plaatsvinden.

Tatoeëerders en liefhebbers van over de hele wereld komen samen in Amsterdam bij de NDSM Loods, waar ze hun talent laten zien en hun passie voor deze eeuwenoude vorm van zelfexpressie delen.

De conventie van dit jaar bevat een indrukwekkende line-up van ongeveer 300 tattoo-artiesten uit verschillende hoeken van de wereld. Deze getalenteerde artiesten vertegenwoordigen verschillende stijlen, technieken en culturele achtergronden, waaronder bijvoorbeeld traditionele Japanse, Thaise en Maori handpoke artiesten.

Eén van onze speciale gasten is Matt Gone. Hij staat in het Guinness Book of World Records met de meest getatoeëerde vierkanten op zijn lichaam. Maar liefst 99% van zijn lichaam is bedekt, waardoor hij ook wel door het leven gaat als de 'Checker Man'.

De Amsterdam Tattoo Convention verwelkomt al jaren zowel doorgewinterde tattoo-verzamelaars als nieuwsgierige beginners en liefhebbers van de kunst en cultuur. 

Meer informatie over het programma, de toegangsprijzen en de locatie kunt u vinden op www.tattooexpo.eu

Evenementenlocatie
NDSM Loods
NDSM-Plein 85
1033 WC Amsterdam Noord

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching